CampZone - dag 0

Door Bubbles op donderdag 31 juli 2014 21:11 - Reacties (4)
Categorie: CampZone 2014, Views: 2.148

Zo. Nu maar alvast even een verhaaltje eruit kloppen op m'n netbook. De anticipatie begint langzaamaan te stijgen. De meeste mensen die hier nu aanwezig zijn zullen al langs de poort gegaan zijn om een polsbandje en goodybag op te halen. Tot nu toe net 4 rijen aan auto's op het parkeerveld, dus het valt nog mee met hoeveelheden.

Het begint langzaam aan hier wel wat klam aan te voelen. Zal zodadelijk wel lekker worden als vannacht om 12 uur we het terrein op gaan en de houten vloer in elkaar moeten schroeven en daar overheen de main tent opzetten, om vervolgens alle meuk erin te flikkeren. Lekker benauwd en zweten dus. Daarna slaaptentje opzetten, biertje drinken, douchen en pitten.

Sinds twee jaar geleden is er een hoop hier veranderd. Waren er voorheen 6 verschillende velden, zijn er nu nog maar 5 (maar wel groter per stuk). De ingang is wat verplaats. T@C zijn geen FieldAdmins meer, maar ze staan nog steeds wel op het eerste veld. Dat heet nu A, in plaats van F. :P Maar ook de toegangsweg naar het terrein is wat gewijzigd. Daar staat nu een heus kruispunt met stoplichten. Is het alleen even opletten dat je niet direct de zandweg oprijdt: dan kom je evenlater voor een slagboom stil te staan die de weg verspert. Gelukkig is 'ie niet op slot, dus je kan dan nog wel verder, maar het blijft gedoe.

Net zoals twee jaar terug sta ik nu ook vrijwel vooraan in de eerste rij, dus ik kom snel het terrein op. Ik begreep al dat de mensen voor me naar andere velden wilden. Eens kijken of het deze keer dan wel gaat lukken om bij T@C op het veld te komen staan. Ik ken inmiddels een groot gedeelte van de mensen die daar in zitten, dus het zou wel zo gezellig zijn. Moet ik alleen nog zorgen dat ik de komende paar dagen wat Apfelkorn ga inslaan; dan kan ik die lui ook wel naar onze tent lokken. >:)

Nog een kleine 3 uurtjes en dan mogen we. Het begint ondertussen al wat donkerder te worden. De zon is al achter de bomen verdwenen. Mensen beginnen wat onrustig te worden. Het aanwezige wifi is nu al brak. Tijd om af te ronden. Eens kijken wat dit jaar CampZone allemaal gaat brengen.

-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 1 08-'14 CampZone - dag 1
Volgende: CampZone - dag -1 07-'14 CampZone - dag -1

Reacties


Door Tweakers user Damic, vrijdag 1 augustus 2014 12:33

Je gaad van Dag 1 naar dag 0??? Kon je dan niet beter die 2 omdraaien of zelfs gewoon zeggen "pre CampZone"

Door Tweakers user afraca, vrijdag 1 augustus 2014 13:00

Damic, volgens mij staat daar dag -1 , dus dat gaat nog wel redelijk prima. En getallen zijn toch tot op zekere hoogte arbitrair gekozen, dus zou het nog wel valide kunnen zijn in een ander soort talstelsel ;)

Door Tweakers user Bubbles, vrijdag 1 augustus 2014 13:20

De vorige blog was inderdaad dag -1 als in: min 1. Wees gerust, daar let ik wel op. :)

Door Tweakers user Damic, vrijdag 1 augustus 2014 18:20

Ha ow man man :(

Reageren is niet meer mogelijk