CampZone - dag 2

Door Bubbles op zondag 3 augustus 2014 01:51 - Reacties (2)
Categorie: CampZone 2014, Views: 3.398

En dag 2 zit er inmiddels ook wel zo ongeveer op. Nog gauw een verhaaltje uit m'n toetsenbord kloppen en dan wordt het hoog tijd om m'n slaapzak op te zoeken. Ik zit hier druk te gapen; echt nog goed bijkomen van de eerste nacht is me nog niet gelukt. Misschien gaat het deze nacht dan eindelijk wel beter lukken. Ik zal het wel merken morgenochtend...

Maar dat is morgen pas. Deze ochtend begon voor mij, net als gisteren, zo rond een uurtje of half 10. Rustig eens ontbijten en een boodschappenlijst gaan samenstellen. En dan niet alleen voedsel, maar ook overige dingen. Zo ben ik bijvoorbeeld vergeten het rooster om vlees op te leggen van de barbeque set die ik verder wel mee had genomen. Niet heel handig dus. En aangezien deze bak toch aardig aan het roesten was, was het wel interessant om te gaan zoeken naar een nieuwe. Dat is in ieder geval gelukt. Evenals dat er nog 2 nieuwe tafelventilatoren zijn aangeschaft, een muggenzaplamp, een extra stekkerdoos en de al eerder geimpliceerde voedingswaren.

En dan kom je zo rond een uurtje of 1 terug in de bloedhitte op de camping, om te horen dat iemand van T@C bezig is om te regelen dat we, net als 2 jaar geleden, weer een middagje kunnen klimmen op een klimwand. Degene met ervaring is echter dit jaar niet hier aanwezig, dus daar moest naar gemaild worden om te vragen of 'ie tijd en zin had. Hij woont immers wel ergens in de omgeving van Eindhoven, dus mogelijk moest dat kunnen lukken. Dat bleek evenlater ook het geval te zijn: als alles goed gaat, kan ik woensdag weer eens kijken wat ik ervan kan bakken.

Verder nog wat bezig geweest met rustig wat dingen in de tent verder op orde brengen/beter indelen en toen kon ik eens gaan kijken om eten te koken. Ik dacht leuk de chili con carne te maken (ook deze keer wel met vlees; dat is een aantal jaar geleden misgelopen en nu de running gag geworden), blijk ik in mijn dufheid de bonen vergeten hebben te kopen in de supermarkt. Nouja, dan maar pasta maken. Helaas was het zout niet aanwezig, evenals dat de paprikapoeper was gaan schimmelen (ik wist niet dat dat mogelijk was :o ) en er nog wat andere kruiden mistte. Dan maar een beetje creatief zijn met de kruiden die je wel hebt. Uiteindelijk is dat nog best prima gelukt.

Daarna nog maar even rondhangen bij de T@C tent: blijken die hun oude vlag/spandoek op te hebben gehangen op de toren van de FA's (Douchebak). Die waren daar echter "not amused" mee, dus die moest er maar weer snel afgehaald worden. Maar niet voordat ik daar een foto van had gemaakt. Wat overigens volgens Steph, de hoofdorganisator van CampZone, helemaal niet mogelijk was, want "T@C is er dit jaar niet bij", aldus zijn speech tijdens de officiële opening in de main tent later deze avond. Dus denk eraan, onderstaande foto is fictie. ;)
http://tweakers.net/ext/f/4PUdDXJFpYcr4l8gGasCVwrV/full.jpg

Daarna nog maar eens een biertje gepakt en een film opgezet (Cruel Intentions). Die is net klaar en dus ga ik er maar eens een eind aan breien. Morgen weer een nieuwe dag!

-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 3 - updated 08-'14 CampZone - dag 3 - updated
Volgende: CampZone - dag 1 08-'14 CampZone - dag 1

Reacties


Door Tweakers user Cave_Boy, zondag 3 augustus 2014 08:11

Je verhaaltjes zijn leuk en lees ze graag. Komen er niet zoals andere jaren weer tussendoor (misschien door anderen) foto's en filmpjes? Dat vond ik altijd wel leuk om te zien.

Door Tweakers user Bubbles, zondag 3 augustus 2014 10:23

M'n camera is mee en ik ben ook van plan om wat meer foto's te gaan maken, zodat ik die ook toe kan voegen aan m'n blogs hier. De afgelopen twee dagen gewoon nog even niet rustig aan toe gekomen om daar wat mee te gaan doen. Zal echter vandaag wel gaan lukken, denk ik zo.

Reageren is niet meer mogelijk