CampZone - dag 4

Door Bubbles op dinsdag 5 augustus 2014 01:00 - Reacties (3)
Categorie: CampZone 2014, Views: 2.955

Dus. Voor de verandering er eens relatief optijd in vandaag. Kennelijk toch niet iedere avond kampvuur. Ik vind het eigenlijk niet zo heel erg, gezien hoe brak ik op dit moment ben.

Vanochtend moest ik er namelijk al optijd uit, omdat ik, zoals ik gisteren al aangaf, de buren mee zou nemen in de auto naar de supermarkt. Ik had wel aangegeven rond half 11 te willen vertrekken, maar als je rustig wilt opstaan, wassen en ontbijten, moet je er toch zeker rond half 10 al uit zijn. Dat gaat niet heel makkelijk als je pas rond half 4 's-nachts naar bed ging. Ach, uiteindelijk is het allemaal gelukt en de buren waren er ook erg blij mee dat ze mee konden.

Meevaller vandaag was dan wel het weer. De afgelopen dagen was het over het algemeen namelijk bloedheet en was het, zeker 's-middags, niet uit te houden in je tent. Okee, er zijn hier toen wel een paar flinke buien overgetrokken, maar even later was het ook zo weer opgewarmd, dus echt veel effect had dat niet. Vandaag was het wat dat betreft een stuk milder. Er stond een verfrissend briesje en af en toe kwam het zonnetje door.

Het zorgde er in ieder geval voor dat ik weer een aantal uurtjes lekker heb kunnen gamen. Verder heb ik vooral wat rondgehangen over het terrrein heen en wat gebabbeld met de mensen van T@C. En aangezien het weer vandaag best prettig was (er was eerder nog een hoop regen voor vandaag voorspeld), heb ik vandaag maar de barbecue aangeslingerd. Het hoort een beetje bij campzone: minstens 1 maal een vleesverschroeiing.

Later deze avond nog een film gekeken en met een stel mensen van Snipperschaap (de buren en vrienden van T@C) nog een bordspel gedaan. Maar nu wordt het toch hoog tijd dat ik m'n slaapzak ga opzoeken. Ik val haast om. Hopelijk gaat het morgen dan eindelijk eens wat makkelijker met opstaan. :P

-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 5 08-'14 CampZone - dag 5
Volgende: CampZone - dag 3 - updated 08-'14 CampZone - dag 3 - updated

Reacties


Door Tweakers user Paul - K, dinsdag 5 augustus 2014 01:23

Uistlapen vanmorgen was wel heerlijk :)

Door Tweakers user SomerenV, dinsdag 5 augustus 2014 22:59

Vandaag op weg naar Ikea Ekkersrijt toevallig nog (zo goed als) langs Campzone gereden. Een vriendin die naast me zat vond het wel gaaf dat er zoiets als Campzone bestaat. Althans, ik noemde het een soort zomerkamp voor nerds, lekker gezellig, wat gamen en gewoon genieten van de sfeer. Klopt die beschrijving een beetje? :+

Door Tweakers user Bubbles, woensdag 6 augustus 2014 02:31

De term "zomerkamp voor nerds" is wat sterk. Ja, er lopen zat nerds rond, maar het meerendeel is een stuk socialer dan er gemiddeld wordt gedacht over "nerds". Het is voornamelijk een camping voor mensen die een gezamelijke hobby hebben met computers/spellen. Er zijn alle voorzieningen getroffen om daarmee bezig te zijn, maar er zijn ook tal van andere dingen die je kan doen, waar je geen computer voor nodig hebt.

Reageren is niet meer mogelijk