CampZone - dag 5

Door Bubbles op woensdag 6 augustus 2014 02:52 - Reacties (2)
Categorie: CampZone 2014, Views: 2.746

En dag 5 zit er inmiddels ook alweer weer op. We zijn op de helft aangekomen. Die begon overigens wel met een beetje fatsoenlijk uit slapen. Pas tegen 10 uur kwam ik uit mijn bed en dat had er meer mee te maken dat mijn blaas daar bepaalde ideëen over had, anders was ik nog wat langer blijven liggen. Evengoed was het wel prettig om eens een wat langere nachtrust te hebben.

Daarna maar eens ontbijten en lekker douchen. Het is toch wel verdomd prettig dat er warme douches zijn. Evenals dat de complete douche- en toiletruimtes vaak compleet worden schoongemaakt. Volgens mij is dat minstens vier keer per dag. De mensen van dat schoonmaakbedrijf zijn wat dat betreft echt helden. Dat mag best eens zo af en toe gezegd worden!

Het weer vandaag was verder overwegend zonnig, en dus heb ik een tijd van de middag lekker in een stoel onder de partytent gezeten en een boekje gelezen, omdat het in de tent zelf te heet werd. Verder nog wat lopen ouwehoeren met een stel van de T@C-ers en toen werd het wel tijd om, eindelijk, de chili con carne klaar te gaan maken voor het avondeten.

Daarna nog wat gegamed en toen zag ik op de live stream dat er weer kampvuur was. Dus een stoel, fles apfelkorn en een stel bekertjes meezeulen. Vlot daarna kwamen twee mensen vlak naast me aanzetten met gitaren en begonnen wat liedjes te spelen. Gitarist die ik ben, kon ik het niet laten om ook mijn gitaar erbij te pakken en de rest van de avond met z'n drieën de ene na de andere klassieker/afgezaagd kampvuurliedje te spelen. Genoeg mensen die wilden meezingen, al dan niet op 10 verschillende toonhoogstes maar dat mocht de pret niet drukken. Maar nu dan maar de laatste woorden van deze dag. Het wordt weer tijd om m'n slaapzak op te gaan zoeken. Nog even mijn biertje legen en dan pitten. Morgen is er weer een dag!

-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 6 08-'14 CampZone - dag 6
Volgende: CampZone - dag 4 08-'14 CampZone - dag 4

Reacties


Door Tweakers user Speedfightserv, woensdag 6 augustus 2014 15:23

Heb medelijden met de gene die bij jou in de tent slaapt met al die chili con carne ;)

Door Tweakers user Bubbles, woensdag 6 augustus 2014 17:07

Ieder z'n eigen slaaptentje. ;)

Reageren is niet meer mogelijk