CampZone - dag 6

Door Bubbles op woensdag 6 augustus 2014 23:47 - Reacties (5)
Categorie: CampZone 2014, Views: 3.471

Ik ga er vandaag maar eens lekker optijd in. Eens goed kunnen genieten van een lekkere lange nachtrust is niet verkeerd; ik gaap al de halve avond aan een stuk door, dus het is wel eens mooi geweest. Als de heren van Pyrates klaar zijn met live spelen in de main tent, zal het een stuk stiller hier op het terrein worden en kan ik gaan pitten.

Waar die vermoeidheid vandaan komt weet ik zo even niet heel zeker. Op zich heb ik afgelopen nacht best behoorlijk geslapen en er ook nog een redelijke tijd ingelegen ook. Oh well, er valt weinig aan te doen. Verder vandaag wel een prima dagje gehad. Zoals ik al eerder had laten weten (geloof ik) ben ik deze middag gaan klimmen in een klimhal in Eindhoven; iets wat ik 2 jaar terug ook gedaan heb en toen prima is bevallen.

Ook deze keer was het wederom best leuk en lukte het beter dan de vorige keer, wat altijd een pluspuntje is. Gelukkig was het niet zo belachelijk warm weer als 2 jaar geleden, waardoor het klimmen daar zelf ook prettiger was. Helaas alleen dit jaar geen foto's: 5 minuten onderweg bedacht ik me ineens dat ik m'n camera niet had gepakt. Nouja, je kan niet alles hebben.

Het eind van de middag kwamen we weer terug in een zachte regenbui, die tot halverwege de avond heeft geduurd. Kon geen kwaad, want m'n auto zat onder het stof omdat hj helemaal vooraan op het parkeerveld had gestaan, direct naast de onverharde weg waar het terrein over bereikbaar is. Op droge dagen wil dat nog wel eens behoorlijk gaan stoffen als er auto's over rijden.

Ditmaal hebben we overigens niet zelf eten gekookt, maar zijn we naar de "Tour de Kebab" gegaan: een van de uitbaters hier op het terrein die er al jaren op rij aanwezig is. Ik heb begrepen dat hij hier in anderhalve week tijd dezelfde omzet draait als hij normaal in een maand tijd verdient. En we gunnen het hem allemaal: z'n eten smaakt prima, is niet duur en je kan er bijna 24/7 langs gaan om wat te halen. Ideaal dus ook voor de nachtbrakers hier (en die zullen er ongetwijfeld zijn).

Maargoed, nu is het slechts wachten totdat het live bandje klaar is met spelen. Dan gooi ik zo nog even een tandenborstel door mijn mond en kan ik m'n slaaptentje induiken en de binnenkant van mijn oogleden aan een grondige inspectie onderwerpen. Tot morgen!

-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 7 08-'14 CampZone - dag 7
Volgende: CampZone - dag 5 08-'14 CampZone - dag 5

Reacties


Door Tweakers user Kecin, donderdag 7 augustus 2014 10:03

Leuk blog om te volgen :). Mis alleen soms wel wat sfeerfoto's.
Ik check het morgen wel weer. Have fun.

Door Tweakers user Jacco011, donderdag 7 augustus 2014 10:19

Leuke blog inderdaad. Ik wil zelf ook eens naar Campzone over een aantal jaren. Ik moet alleen een paar vrienden zover zien te krijgen. Een aantal foto's zouden leuk zijn om een goed beeld te krijgen van Campzone. Op Campzone staan er gelukkig ook foto's. Ik vind het alleen jammer dat ze Aggregaten gebruiken voor stroom :/

Door Tweakers user onok, donderdag 7 augustus 2014 10:31

Hoe moeten ze anders aan stroom komen? Ze zitten in de middle of nowhere he, er staat geen krachtstroompunt in het weiland ofzo :P

Door Tweakers user Kevin--xxl, donderdag 7 augustus 2014 12:05

@Onok, er staan gigantische caterpillar generatoren op het terrein, moet wel lukken daarmee

Door Tweakers user Cave_Boy, vrijdag 8 augustus 2014 08:08

Weer leuke verhaaltjes. Was even paar dagen druk dus nu paar dagen inhalen met lezen. Kan me herinneren dat voorheen ook altijd interviews etc waren is dat niet meer een live iets? Waren ook veel meer foto's enzo.

Reageren is niet meer mogelijk