CampZone - dag 7

Door Bubbles op vrijdag 8 augustus 2014 02:26 - Reacties (3)
Categorie: CampZone 2014, Views: 4.293

Na gisteren optijd naar bed te zijn gegaan, heb ik vandaag gelijk wat proberen uit te slapen om zo een beetje bij te kunnen komen. Dat is dan ook wel aardig gelukt, ik begin nu pas eindelijk eens moe te worden. Het kampvuur is inmiddels geblust, dus het werd tijd om weer even achter m'n toetsenbord te kruipen en een nieuwe blogpost maken.

Vanochtend na het ontbijt ben ik nog maar even wat boodschappen gaan doen, zodat we de rest van de dag en morgen in ieder geval ook nog vooruit konden kwa eten en drinken. Terwijl ik onderweg was, begon de lucht ook op te klaren en kwam het zonnetje lekker door. Dat betekende echter wel dat het halverwege de middag in de tent toch echt minder prettig werd om te verblijven.

Dus dan eerst maar eens even een rondje over het veld maken met de camera. Toch weer een hoop verzoekjes gehad voor meer foto's. En dan zie je ook gelijk dat campzone zoveel meer is dan alleen maar achter je computer zitten. Vandaag was er bijvoorbeeld levend sjoelen, waar toch de nodige mensen op af kwamen. Verder zie je overal over het terrein verspreid bankstellen buiten tenten staan waar mensen in rondhangen, is het druk in het zwembadje, is er een openluchtbioscoop en heerst er vooral een gebroederlijke relaxte sfeer over het hele terrein heen.

Later deze middag heb ik me ook maar eens gewwaagd aan het zwembad. Lekker verfrissend was dat zeker. Misschien niet het meest schone water, maar dat was wel te verwachten als er een strandje omheen ligt, compleet met opblaaspalmbomen. De crew zorgt overigens goed voor hunzelf: die hebben een privezwembad met een heuse waterglijbaan!

Deze avond nog maar eens lekker gebarbecued, nu het weer het nog toeliet: de voorspellingen voor morgen zijn niet echt lekker te noemen. Na het eten nog eens even portal gespeeld en toen ik die (weer) uit had, brandde het kampvuur alweer eventjes. Hoogste tijd om die kant op te gaan en samen met nog zo'n 100 andere mensen de rest van de avond daar gezellig door te brengen, al babbelend, drinkend en etent (chips gedoneerd door een van de sponsors!)

http://tweakers.net/ext/f/B8wfyR8df7VkYXvgRxZciYAi/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/LQnEOaOgS9AiwhPNY7l6Pys4/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/FXBcA3ogqVWtvRbBfbjC7tmc/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/6AqR1BjU98UwmAst26j0Cu9w/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/oOoNBS3nNprHfFCCJ1Tlcpi1/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/Eev7Pk5anpmaQN8hwEFm0JtW/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/dPJU2ss74we8cxp2cA3BaUBl/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/brQVzoHXAc6SIqpTHiFPdqSo/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/XnBLtPTWAmw99GRk0HgIDhGM/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/CwqtjvMtnSn6coTn9lbWvOTp/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/dRMtKKLu3MwibPzG0YAmjzPW/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/8DXehmI9PJCFAUJlN706eZAo/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/57eWGgByZ08p5xvVPwTUXsIx/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/jvnoHPlbZOt6oHekBXa7Z4pW/thumb.jpg


-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 8 08-'14 CampZone - dag 8
Volgende: CampZone - dag 6 08-'14 CampZone - dag 6

Reacties


Door Tweakers user Cave_Boy, vrijdag 8 augustus 2014 08:13

Als je teveel vaart hebt in die glijbaan is zwembad doorboord 8)7
2e vuur foto is mooi. Zag gisteren op Netflix toevallig een docu en was ook met ovens. Lijkt er een beetje op. :) 2e foto is wedstrijdje kratten stappelen?

Door Tweakers user Bubbles, vrijdag 8 augustus 2014 09:52

Neuh niet eens. :P Er zijn altijd wel een paar tenten waar ze alle kratjes bier die leeg zijn gedronken opstapelen voor de tent en er muurtjes van maken.

Door BeerMeUp, vrijdag 8 augustus 2014 20:35

Camperen is geil. Ik heb wel 'ns keihard een chick gebanged omdat ik de verkeerde tent (stomdronken) inliep. Ze dacht dat ik haar vriend was (haha, niet dus!) maar vond het sowieso wel okee want ze was g**l (en stoned). Haar vriend kwam pas de ochtend aanzetten en toen was ik gelukkig al weer weg. Veel plezier op CZ!

Reageren is niet meer mogelijk