CampZone - dag 8

Door Bubbles op zaterdag 9 augustus 2014 01:35 - Reacties (3)
Categorie: CampZone 2014, Views: 3.779

Vandaag was een rustige dag. Niet heel verwonderlijk als je bedenkt dat het vrijwel de hele middag heeft geregend, en er 's-avonds ook nog een flinke stortbui overtrok. Het veld is sinds twee jaar geleden aangepast, zodat het beter gedraineerd word en het tevens wat vlakker is, aflopend naar alle zijkanten. Dat zou een hoop wateroverlast moeten voorkomen; iets wat tot 2 jaar terug nog wel eens flink wilde voorkomen.

Dat neemt niet weg dat er later deze avond toch her en der wat plassen bleven staan, maar als ik kijk hoe drassig de grond hier voor onze tent nu is in vergelijking met hoe erg dat was een uurtje of 3 geleden, dan is er inmiddels al aardig wat water afgevloeid. Zeker wel zo prettig dat dat tegenwoordig stukken beter werkt.

Maar met al die regen zijn je mogelijkheden aardig beperkt, en is er dus ineens een hoop extra tijd die je kan besteden aan wat gamen. Dat resulteerd erin dat ik deze avond Wolfenstein the New Order heb kunnen uitspelen. Absoluut een mooi spel om te zien en te spelen. Toen ik dat eenmaal had afgerond werd het tijd om een filmpje op te zetten. Deze avond werd dat The Lego Movie. Vermakelijke film.

Ondertussen was de crew alvast bezig om het kampvuur weer aan de gang te krijgen, ondanks dat er vlak daarvoor nog behoorlijk wat regen was gevallen. En daar kom ik nu dus weer van terug. Gelukt dus. Het vuur is overigens voorlopig nog wel eventjes bezig, maar ik had de grootste moeite om mijn ogen open te houden. Tijd dus om m'n biertje op te drinken, terug te gaan naar de tent, nog een blogje kloppen en dan lekker m'n bedje in. Eens kijken wat morgen gaat brengen.

-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 9 08-'14 CampZone - dag 9
Volgende: CampZone - dag 7 08-'14 CampZone - dag 7

Reacties


Door Tweakers user Hennie-M, zaterdag 9 augustus 2014 02:18

Wat een rotweer inderdaad!

Door Tweakers user Cave_Boy, zaterdag 9 augustus 2014 07:19

Succes de vooruitzichten zijn ... nat...

Door Tweakers user BillsGate, zaterdag 9 augustus 2014 10:08

Veel water inderdaad. Mijn tentgenoten zijn vannacht wakker geworden door piepende UPSen in de tent, de stekkers in de stroomverdeler buiten waren volgelopen.

Gelukkig slaap ik een tent verder :)

Reageren is niet meer mogelijk