CampZone - dag 9

Door Bubbles op zondag 10 augustus 2014 01:22 - Reacties (7)
Categorie: CampZone 2014, Views: 4.562

Whiej. M'n hoofd draait terwijl ik hier toch echt stil zit op mijn stoel. Eens kijken of ik dit berichtje kan posten zonder dat ik te laat nog een typfout opmerk. Met andere woorden: er zit voldoende bloed in mijn alcohol. Niet dat ik zo bijzonder veel gedronken heb. Dat heeft eerder met deze ochtend te maken.

Die begon namelijk veel te vroeg. Het weer besloot om zich onstuimig te gedragen zo rond een uurtje of half 7. Regen, wind en een hoop herrie van tenten en zeilen die staan te klapperen van de windvlagen. Uiteindelijk er rond een uurtje of 7 uitgekropen omdat slapen er toch niet meer in zit. En hoewel ik het gisteravond niet heel laat had gemaakt, zaten er nog steeds geen 8 uur slaap in; iets wat ik normaliter toch wel als een minimum beschouw.

Daarna maar eens rustig douchen, onbijten en wat spulletjes opruimen. M'n tentgenoot ging er namelijk vandaag al vandoor; zijn vrouw is aanstaande maandag jarig en hij wilde ook nog een beetje losse vakantie hebben voordat z'n werk weer begon. Tegen het einde van de ochtend was de meeste meuk al opgeruimd en werd het tijd om wat laatste boodschappen te gaan doen, om zo het weekend door te kunnen komen.

Eenmaal daarvan terug, moest ik gauw opschieten om nog mee te kunnen doen aan de gitaarcompo: er was iemand die een mooie Gibson gitaar en Fender buizen-gitaarversterker weg deed en daar kon voor gespeeld worden, op de te winnen hardware. Een leuke prijs en als gitarist een mooie kans op wat mooi spul. Helaas maakte ik de kapitale fout om tijdens die compo een moeilijk stuk (van Vivaldi) te spelen, wat op dat moment van zenuwen en niet de gitaar kennen, niet mooi uit de verf kwam.

Na de compo bleef ik nog even in de maintent hangen, om nog wat op die gitaar te kunnen spelen en kreeg ik de opmerking van de jury, die daar ook nog aan het overleggen waren, dat ze me eigenlijk zouden moeten slaan. Op dat moment was ik namelijk wat spul aan het spelen wat ze liever van me hadden willen horen en wat, aldus hun, erg goed klonk. Had ik dat eerder tijdens de compo zelf gespeeld, was ik zo in de top 3 terecht gekomen met een redelijke kans op daadwerkelijk winnen. KAK.

Nouja, weinig aan te doen. Ondertussen was m'n tentgenoot vertrokken en ging ik maar weer terug naar een stuk legere tent. Nog een beetje series kijken en daarna maar eens koken voor mijzelf. Het was weer eens wat anders, want de rest van campzone had ik voor ons tweŽen gekookt. Pluspuntje daarvan was wel dat de ander de afwas mocht doen: die moest ik nu dus zelf gaan fixen. Oh well, je kan niet alles hebben.

Na het eten werd het langzaam aan tijd voor alle prijsuitreikingen van de verschillende compo's. Dat waren er zeer veel, en de prijzen waren zo mogelijk nog uitgebreider. Er is voor duizenden euro's aan hardware (denk aan muizen, toetsenborden, headsets, complete computers, behuizingen, voedingen, geheugen, ssd's en nogmeer meuk) weggegeven door de sponsors, waarvoor hulde!

Na de uitreiking werden de dagen voor het volgende jaar bekend gemaakt (het gaat dus wederom weer een keertje plaas vinden) en ben ik toen maar een film gaan kijken (Airplane!). Al na een half uurtje film bleek het kampvuur alweer te branden. Dat was voor de verandering wel wat optijd, maar in dit geval niet heel onlogisch: er was (en is, nogsteeds) een enorme berg hout welke nog in de vuurbak mag. Ze doen deze avond een goede poging. Het vuur komt regelmatig behoorlijk hoog. Maar bijna iedereen heeft er een hard hoofd in dat het daadwerkelijk opkomt. Maar dat mage de pret niet drukken. En nu zit ik hier weer in de tent een verhaaltje te kloppen. Het is maar goed dat 'ie zo goed als klaar is, ik val namelijk haast om van de vermoeidheid. Tijd voor bed!

-bubbles out-

Volgende: CampZone - dag 10 08-'14 CampZone - dag 10
Volgende: CampZone - dag 8 08-'14 CampZone - dag 8

Reacties


Door Tweakers user Cave_Boy, zondag 10 augustus 2014 08:25

Weer leuk verhaaltje jammer van je Vivaldi. Volgende keer beter.

Hoeveel uur slaap heb je nu geschat gehad afgelopen tijd?

Door Tweakers user MeltedForest, zondag 10 augustus 2014 09:54

Ach ja, ik had gisteren ook 4uur geslapen. Die rot wind :(

Door Tweakers user 3DDude, zondag 10 augustus 2014 10:41

Vond wel jammer dat die gast de speciaal een bezoekerspas had gehaald om mee te kunnen doen en die gitaar te winnen. dat die net gewonnen had.

Maar je had inderdaad heel wat anders moeten spelen haha :P

[Reactie gewijzigd op zondag 10 augustus 2014 10:42]


Door Tweakers user PixxaNL, zondag 10 augustus 2014 11:24

Gelukkig zat er niet te veel bloed in je alcohol 😬

Door Tweakers user MrJayMan, zondag 10 augustus 2014 22:44

wat had je gekookt?

Door Tweakers user Bubbles, maandag 11 augustus 2014 08:49

Een blik kant-en-klaar pasta.

Door Tweakers user sbmuc, maandag 11 augustus 2014 09:35

Mja die kerel die de gitaar heeft gewonnen was wel echt gelukkig met het winnen van die gitaar. Ik heb nog nooit op campzone(11 edities voor mij ondertussen) iemand zo blij zien worden van een prijs, het geluk op zijn gezicht kwam echt van heel diep.

Reageren is niet meer mogelijk