CampZone - dag 10

Door Bubbles op maandag 11 augustus 2014 09:04 - Reacties (4)
Categorie: CampZone 2014, Views: 4.727

Ditmaal geen verhaal vlak voor het slapen gaan, maar de volgende ochtend pas. En dat heeft zo z'n redenen. Ik ben nu namelijk al niet meer op CampZone.

Gisteren is wat anders gelopen dan ik had gedacht. Zaterdag ging m'n maat er al vandoor, zoals ik al eerder zei. Aangezien we wel een flinke tent samen hebben, inclusief vloer, bank en nog wat andere grotere meuk, wordt dat best onhandig om in je eentje allemaal in te moeten pakken. Ik had die zaterdag dus nog aan onze buren gevraagd of die me misschien wilden helpen met opruimen. Zij hadden eerder die week al een aantal keer met ons kunnen meerijden in de auto naar de supermarkt voor boodschappen. Fair deal, leek me. Er zou een van hun alleen zondag al weg moeten, omdat die maandagochtend een her-examen had ofzo. Prima.

Bleek alleen gisteren dus dat er nog 2 van die tent zondag weggingen, omdat ze met die gast meereden. En dat er bovendien met hun nog een paar essentiële spullen meegingen, zoals een netwerkswitch, netwerkabel en koelkast. Dus was het voor de overigen ook niet meer handig om nog te blijven tot en met maandag, dus zouden ze ook dezelfde dag al weg gaan. Daar ging mijn geplande hulp.

En als ik dan verder over het veld keek, zag ik dat er heel veel mensen al vandoor gingen. Het zal grotendeels wel te maken hebben gehad met de slechte weersvoorspellingen. Zo ging ook bijna iedereen van T@C er vandoor, en daarmee dus ook een groot gedeelte van de mensen die ik ken op CampZone. Dan wordt het voor mij ook niet meer interessant om nog te blijven tot en met maandag. Dus ben ik om 2 uur 's-middags ook maar begonnen met m'n spullen af te breken. Waaronder dus de computer. Gelukkig kon ik nog wel gebruik maken van de buren met wat hulp bij de grotere dingen: de laatste van de buren zouden 's-avonds pas worden opgehaald.

Uiteindelijk had ik, na een paar onderbrekingen door stevige hoosbuien, rond half 7 alles ingeladen en op de aanhanger staan, klaar om te vetrekken. Maar gezien de tijd, ben ik eerst maar wat eten gaan halen bij de Tour de Kebab, terwijl ik een volgende stortbui afwachtte. Daarna moest ik nog wat diesel tanken en kon ik uiteindelijk om half 8 vanuit de Tinq bij Best wegrijden. Eerst naar Zwijndrecht om daar de aanhanger met alle bijbehorende spullen te droppen bij m'n maat, om vervolgens naar huis, Enschede, te kunnen gaan. Bijna 300 km later en 11 uur 's-avonds was ik eindelijk thuis en had ik geen behoefte om eerst nog achter m'n server-pc te kruipen om een verhaaltje te kloppen, maar ben ik linea recta m'n eigen bed ingedoken. Einde CZ voor mij dit jaar. Het is weer mooi geweest. Over 2 jaar weer.

-bubbles out-

Volgende: Captain's log, stardate 16421.9 10-'16 Captain's log, stardate 16421.9
Volgende: CampZone - dag 9 08-'14 CampZone - dag 9

Reacties


Door Tweakers user Cave_Boy, maandag 11 augustus 2014 11:20

Heb het idee dat campzone een heel stuk rustiger en kleiner is verlopen dan de jaren hiervoor? Zeker de reclame tijdens het evenement (enige onderdeel op Tweakers over campzone dat ik dusver heb gezien zijn deze blog's). Terwijl het altijd erg goede reclame was naar mijn weten voor het jaar erop.

Was al benieuwd of je alles alleen deed opruimen. Antwoord is dus eigenlijk alleen de grote dingen niet. Je bent als ik het me nu goed herinner 1 dag alleen gebleven?

Door Tweakers user Bubbles, maandag 11 augustus 2014 12:58

Als ik zo kijk hoe het er afgelopen week uitzag, had ik eerder het idee dat er weer meer mensen waren dan de afgelopen paar keer dat ik er was. Tweakers is nooit sponsor oid geweest van campzone. Er was wel altijd een groep tweakers die jarenlang Field Admin waren. Dit was het eerste jaar dat ze geen FA meer waren. En toegegeven, tweakers maakte eerder vaak wel een FP item of 2 over campzone.

En inderdaad, de grote dingen opruimen heb ik wat hulp bij kunnen krijgen (waarvoor nogmaals dank!). En correct, 1 dagje alleen in de tent gezeten.

Door Tweakers user Pathogen, maandag 11 augustus 2014 16:37

Over 2 jaar? Hoe dat zo?
Juist dit jaar kon ik door hele fijne (ja echt! niet sarcastisch) andere gebeurtenissen alleen maar een middagje langskomen.
Gelukkig heb ik daarmee toch mijn streak sinds 2003 niet geheel verbroken ;) Volgend jaar weer full-event!

Door Tweakers user Bubbles, maandag 11 augustus 2014 19:58

De interval van iedere 2 jaar bevalt onze groep vrienden normaal gesproken eigenljk wel goed, vandaar.

Reageren is niet meer mogelijk