CampZone - dag 10

Door Bubbles op zondag 5 augustus 2012 21:46 - Reacties (1)
Categorie: CampZone 2012, Views: 3.743

De laatste volle dag is zo goed als afgelopen. Na deze post gaat mijn pc uit en ga ik de boel demonteren om vervolgens mijn bedje op te zoeken. Ik ben nu al gaar er ik moet er morgen optijd uit om een huurbusje op te halen. Maar eerst deze dag nog maar eens doornemen.

Daar is namelijk ook een hoop in gebeurd. Het begon met het gebruikelijke uit je tent zweten, wassen en ontbijten. Rond een uurtje of 12 zijn we druk bezig geweest met de partytent afbreken en een hoop van de spullen in een auto met aanhanger laden: koelkast, 1 bank, t.v., consoles + controllers+ spellen en nog zo wat dingen die we eigenlijk deze dag niet meer noodzakelijk nodig hadden. De tentgenoot met de auto zou sowieso al 2 keer moeten rijden, dus liever dat hij de eerste keer zoveel mogelijk meeneemt, zodat we morgenochtend minder hebben te doen.

Een paar van de spullen die in de partytent stonden zijn naar de bungalowtent verhuisd en de rest was om een uur of 3 ingeladen. Hups, twee man weg met de auto. Niet veel later kwam een vriend van me nog op bezoek. Lekker bijkletsen, een rondje lopen, biertje drinken en uiteindelijk bij de Tour de Kebab nog avondeten gehaald. Uiteindelijk kwamen de andere twee tentgenoten rond een uurtje of half 9 weer terug. Nog gauw de kleren in mijn slaaptentje op orde maken, zolang er nog licht was en de foto's van gisteren nog uploaden. Ze staan er in de vorige post bij. Veel kijk plezier. Voor mij nu namelijk de hoogste tijd om de laatste zinnen af te typen en de boel uit te gooien. Hartelijk dank voor alle leuke reacties en ik hoop dat jullie van mijn verhaaltjes hebben kunnen genieten. Onze planning is om er over twee jaar weer bij te zijn. Tot dan!

-bubbles out-

Volgende: Captain's log, stardate 14421.9 09-'13 Captain's log, stardate 14421.9
Volgende: CampZone - dag 9 - updated 08-'12 CampZone - dag 9 - updated

Reacties


Door Tweakers user philosophian, zondag 5 augustus 2012 21:58

Komen er nog fotos van de vorige dagen?

Edit: na het lezen van je post moet ik concluderen dat je me te snel af bent geweest :)

[Reactie gewijzigd op zondag 5 augustus 2012 22:00]


Reageren is niet meer mogelijk