Campzone - dag 3

Door Bubbles op zondag 27 juli 2008 23:09 - Reacties (11)
Categorie: CampZone 2008, Views: 5.359

En ook dag 3 was weer belachelijk warm en benauwd. Het was dan ook niet verwonderlijk dat er halverwege de dag een behoorlijk watergevecht werd gehouden bij de wc's, aangezien daar ook de kraantjes zitten om de flessen weer van water te voorzien. Een vermakelijk gezicht. Daarvoor was er echter eerst nog de stormbaan op het activiteitenveld. Proberen een bal door een ring te gooien waar je eerst een 10-tal meters voor moet zien te lopen terwijl je vast zit aan een stevig elastiek op een luchtkussen.

Zo op een afstandje had ik er een mooi uitzicht op en het zag er best vermakelijk uit. De muziek had wat mij betreft alleen iets zachter gemogen, want ik kon met moeite mijn eigen muziek horen, mits ik die op een beetje normaal volume wilde houden. Maargoed, die muziek heeft sowieso niet veel aangestaan, aangezien ik een groot deel van de dag bezig ben geweest met het opnieuw installeren van mijn pc; iets wat al een tijd lang gedaan moest worden en dit was een mooie gelegenheid daarvoor. Het is nu dus weer typen op een vers geïnstalleerde machine, wat toch wel zo prettig werkt. Inmiddels zijn de eerste paar games ook weer opnieuw erop gezet dus we kunnen nu lekker aan de slag. :)

De tentgenoten vermaken zich momenteel ook uitstekend met een stevig potje Battlefield 2 en ik had de middag bezoek van een vriend die ik nog ken van de basisschool. Hij moest deze avond toch al in Tilburg zijn en was benieuwd hoe Campzone er nou eigenlijk uit zag. Lekker de middag buiten gezeten (in de tent was het niet uit te houden, los van het feit dat er niet echt plek was om relaxed te kunnen zitten en ouwehoeren. Buiten in de schaduw van de partytent met een biertje in de hand was het echter uitstekend vertoeven, terwijl we rustig naar het eerdergenoemde watergevecht konden kijken. De rest van mijn tent was er met de auto vandoor om nog een paar spullen op te halen uit Rotterdam, die in eerste instantie niet pastte in de auto, of simpelweg waren vergeten. Waaronder een fototoestel. Vanaf morgen zullen er dus ook foto's bij gaan komen, als het een beetje meezit. *O*

's-Avonds maar eens lekker broodje shoarma gegeten, terwijl ondertussen een wesp of vier werden gevangen en vakkundig op de staalplaten stuk werden gerold door een stel legerkisten. Eet toch ietsje prettiger zonder die vreselijke beesten (voor de dierenactivisten: geef mee één goede reden waarom die beesten mij zo mogen irriteren en blijven leven. Ik kan geen reden verzinnen waar ze nuttig voor zouden zijn, wat andere beesten niet ook al doen). Na het eten was het weer beter uit te houden in de tent, en heb ik dus nog wat spellen geïnstalleerd. Zodadelijk eens kijken of ik Battlefield 2 ook kan installeren. Kan ik een poging wagen de andere 2 heren hier in de tent wat te helpen. :P

-bubbles out-

Volgende: Campzone - dag 4 07-'08 Campzone - dag 4
Volgende: Campzone - dag 2 07-'08 Campzone - dag 2

Reacties


Door Tweakers user painkill, maandag 28 juli 2008 01:16

verhalen zijn leuk, maar foto's maken het pas echt spannend ;)

En verder:

Jij hebt dus de hele dag, op een lan evenement je pc opnieuw staan installeren?
Dat moet je mij toch eens uitleggen.

Door Tweakers user Bubbles, maandag 28 juli 2008 01:27

Rond een uur of 11 beginnen met Vista installeren, SP1 eroverheen, overige updates, drivers, lading standaard programma's en dan ben je wel een paar uurtjes verder. De rest van de middag heb ik niets meer gedaan vanwege het bezoek. 's-Avonds ben ik bezig geweest spellen te installeren.

Door Tweakers user Murcielago, maandag 28 juli 2008 07:42

Je houdt jezelf wel goed bezig zie ik.
Eerst ff een bios-update, en daarna nog ff een volledige herinstallatie.
Beetje zonde van je tijd toch?

Door Tweakers user jdm8, maandag 28 juli 2008 09:41

Wespen zorgen voor de bestuiving van heel veel planten. Zonder die bestuiving krijg jij geen groente en fruit en ook geen vlees omdat die dieren ook wat moeten eten. Best wel nuttig lijkt mij, vooral nu er een ziekte onder bijen heerst, de andere bestuivers, die er voor zorgt dat er bijna geen bij over blijft. ;) Maar jij hebt natuurlijk andere, belangrijkere dingen aan je hoofd op campzone, ziet er gezellig uit :p

Door Tweakers user Swelson, maandag 28 juli 2008 09:42

Helemaal gelijk, wat betreft die wespen. Elektrische vliegenmeppers zijn effectief tegen die onbeesten ;) Te koop voor €1,50 bij de Kruidvat of Action.

Door Tweakers user Maarten-NForce, maandag 28 juli 2008 10:33

@ Hansjuh
Je lult! No-way dat de action iets heeft waarvoor je meer dan een euro betaald.

Door Tweakers user TEAMIKKE, maandag 28 juli 2008 10:33

Wel even opvoeren en weerstandje eruit halen. Anders gaan ze gewoon weer vliegen naar een tijdje :/

Door Tweakers user ChaosZ0ne, maandag 28 juli 2008 11:57

even terugkomend op de bijen/wespenterreur, einstein heeft eens beweerd dat als alle bijen vandaag ineens zouden sterven, we over 5 jaar allemaal dood zijn.

maar had zelf ook graag naar CZ gewild, alleen geen tijd...

Door Tweakers user TheTeek, maandag 28 juli 2008 13:13

BF2?!, echt waar wordt er gegamed op CZ?
vorig jaar het eerste weekend op CZ gezeten, maar bijna geen BF2 server met redelijke bezetting gevonden.., uberhaubt vond ik dat er maar weinig gespeeld werd, iig niet wat wij als clan graag spelen...

vond CZ'07 meer een zuip en blow festijn..., dat was wel anders op CZ'06..., mis nu alleen wel de sfeer van CZ, want dat heeft toch wel wat...;)
zoals die foute duitser met z'n revoltec promo...

Door Tweakers user NilsVG, maandag 28 juli 2008 13:21

Kan zijn, maar Einstein moet het houden bij fysica.
Maar je vergeet dat er buiten wespen en bijen nog bestuivers zijn. Zelfs de ordinaire vlieg bestuift planten. En de wind ook. En veel van de groenten die wij eten, en dieren eten zijn niet echt planten die bestuift moeten worden.

Hoe dan ook, bij het lezen van dit wil ik ook op CZ zitten :(

Door Tweakers user Civil, maandag 28 juli 2008 20:11

Nog even terugkomend op die wespen :)

Wespen hebben niet zozeer nut voor het bestuiven van bloemen. Ik heb misschien niet goed opgelet, maar heb nog nooit een wesp een bloem in zien duiken in tegenstelling tot bijen en hommels. Wespen zijn aaseters en ruimen vele mugjes en andere dieren waar wij last van hebben op. Dus zonder wespen meer muggen (die wel bijten zonder reden).

Reageren is niet meer mogelijk