Campzone - dag 6

Door Bubbles op woensdag 30 juli 2008 22:48 - Reacties (6)
Categorie: CampZone 2008, Views: 4.212

Dag 6 alweer. Het is dat ik deze blog bijhoud, want anders zou ik het echt niet meer weten. Na zoveel dagen ontspannen, relaxen en aanklooien raak je wel je gevoel voor tijd aardig kwijt.

Niet dat dat zo erg is. Het betekend in ieder geval dat ik me hier uitstekend vermaak. Het weer vandaag was beter dan de voorgaande dagen: af en toe wolken, geen regen, redelijke temperatuur (niet asociaal heet). Dus dat was best prima uit te houden. Het was alleen rustig in de tent hier: er werden boodschappen gedaan door de rest dus moest ik het fort bewaken.

En dus heb ik maar weer wat bijgewerkt in Half Life 2 en Neverwinter Nights. Niet echt de meest logische spellen voor op een LAN, maar het blijft leuk. Sowieso kom ik thuis tegenwoordig ontzettend weinig toe aan spellen spelen en hier is er mooi de gelegenheid voor, dus neem ik die maar. Overigens ook nog wat aan lichaamsbeweging gedaan op het activiteiten veld: gladiator heette het geloof ik. Op een luchtkussen op een paaltje staan met een grote luchtgevulde 'boomstam' in je klauwen, proberen je tegenstander van zijn paaltje te slaan. Best vermakelijk, maar stiekum toch ook erg vermoeiend. En je haalt je vingers er aan open. Ik zit hier nu met 5 pleisters om evenveel vingers.

Verder is er niet zo heel veel spannends te vermelden. Darth_Dre en DeMonster zitten een geschil uit te vechten in Battlefield 2. Daar was namelijk het vermoeden dat Darth_Dre zou winnen vanwege betere apparatuur en dus wisselden ze van computer. Maar zoals het nu gaat, is al gebleken dat het niet aan de hardware ligt. :P Ze vechten het maar lekker uit. Ik zit hier ondertussen van wat muziek te genieten en heb een bak met chips naast me staan. Zodadelijk maar eens een fimpje opzetten ofzo, lekker biertje erbij en dan eens ietsje vroeger naar bed. Afgelopen nacht werd dat namelijk pas iets van half 4.

Heb tot zeker 2 uur bij het kampvuur gezeten en aan de praat geraakt met een stel lui die een accoustische gitaar hadden meegenemen. Gitarist die ik ben, kon ik daar natuurlijk niet van wegblijven, en kreeg het dan ook snel voor elkaar wat te mogen spelen. Dus spelen we maar wat bekende nummers die nog te doen zijn op een accoustische gitaar (one, nothing else matters, don't speak, under the bridge, lithium en meer van dat soort meuk). Lekker met z'n allen meezingen/schreeuwen/bleren. Heerlijk sfeertje zo. Daarna nog even naar de tent gegaan en NWN gedaan, maar daar ben je ook gauw langer mee bezig dan je wilt. :X Dus dat was vanochtend pas om half 12 uit mijn tent en dan nog brak voelen. Kijken of we dat morgen beter kunnen doen.

-bubbles out-

Volgende: Campzone - dag 7 07-'08 Campzone - dag 7
Volgende: Campzone - dag 5 07-'08 Campzone - dag 5

Reacties


Door Tweakers user Patriot, donderdag 31 juli 2008 00:33

Dus dat was vanochtend pas om half 12 uit mijn tent en dan nog brak voelen. Kijken of we dat morgen beter kunnen doen.
Ghehe, je maakt een grapje? :+

Door Tweakers user HammerT, donderdag 31 juli 2008 01:33

om half 12 stoom je wel je tent uit hoor

Door Tweakers user ReseTTim, donderdag 31 juli 2008 11:51

half 12.. vaak al om 10 uur.. wat ik nog weet van voorgaande jaren..

* ReseTTim weet ook nog wel zodra het koel was in de ochtend dat iedereen er veel later uit kwam..

Door Tweakers user Bubbles, donderdag 31 juli 2008 11:56

Het was gisteren ook inderdaad wat koeler vanwege bewolking. Vandaag werd ik er om half 11 echt gewoon weer uitgekookt, net als de rest van de week. :P

Door Tweakers user dalus, donderdag 31 juli 2008 13:22

Ik werd eens wakker om 6 uur had een natte slaapzak dus dan zonder slapen. Dat was veels te koud dus na 3 uurtjes slaap. Naar de douches gegaan en 45min in de verlaten douches zitten te douchen. Toen pas had ik het weer een beetje warm.

Door Tweakers user MarcelP102, donderdag 31 juli 2008 19:43

vandaag was het inderdaad erg heet s'morgens, werd om half 10 al mn tent uitgebrand. :Ben toen me maar gaan aankleden en buiten gaan zitten wannaar ik blijkbaar nog anderhalf uur heb geslapen:O (en dom, had me niet ingesmeerd) dus erg vebrand.
Gelukkig word het moren wat minder weer, 34 graden is net iets teveel :P

Reageren is niet meer mogelijk