Onregelmatige dagboek dingen, of andere meuk waar ik me aan stoor

FunnyJunk vs. TheOatmeal - het Streisand Effect op volle toeren

Door Bubbles op woensdag 20 juni 2012 17:15 - Reacties (6)
CategorieŽn: Random meuk, Rants, Views: 3.263

Noot vooraf: Het is lange lap tekst, maar klik toch ook maar de linkjes aan voor nog meer diepgang en een lading humor.

Previously, on the internet...
Er was eens een webcomic, TheOatmeal, die al een aantal jaartjes lang awesome webcomics maakt (jaja, smaken verschillen). En er was eens een humoraggregaat, FunnyJunk, die, net als bijvoorbeeld een 9gag, plaatjes host die worden geupload door gebruikers, er een stel banners omheen lardeert voor de fikse inkomsten (miljoenen unieke gebruikers per maand) en met de voeten op tafel rijk wordt.

Lees verder »

#DoYourBit

Door Bubbles op donderdag 6 oktober 2011 00:00 - Reacties (1)
Categorie: Random meuk, Views: 3.520

Naar aanleiding van dit artikel op t.net werd ik weer eens op Bits Of Freedom gewezen; een organisatie die wel meer mensen hier kennen. Voor hen die het niet kennen: BOF maakt zich hard voor onze vrijheid om ervoor te zorgen dat o.a. 'grapjes' als degene die Berlusconi uithaald hier niet gebeuren. Om dat te kunnen blijven doen hebben ze echter wel geld nodig en vandaag hebben ze uitgeroepen als donatiedag. Wil je hun ook steunen? Do Your Bit en doneer! Hoe precies kan je op hun site vinden.

I like to move it, move it

Door Bubbles op maandag 29 augustus 2011 13:52 - Reacties (7)
Categorie: Random meuk, Views: 3.956

Zo had je eerst een paar jaar lang iedere maand minstens een update, en zo heb je ineens nog maar heel onregelmatig nieuwe blogs in een jaar. Tjah, soms gaat het makkelijk, soms ook niet. En in het laatste geval kan het wel eens zijn dat daar goede redenen voor zijn. Verhuizen bijvoorbeeld.

Lees verder »

I've got Balls of Steel!

Door Bubbles op donderdag 9 juni 2011 17:43 - Reacties (5)
Categorie: Random meuk, Views: 2.877

Zo ben je net een weekje op vakantie geweest in TsjechiŽ, rij je terug in de auto met ~160km/u over de autobahn, wordt je gebeld door een onbekend nummer. Lijkt me even niet zo handig. Ik zie het wel over een paar uurtjes als ik thuis ben. Bellen ze even later nog eens; nee ik zit nog steeds in de auto. Dus: decline. *ping* Er is een voicemailbericht achter gelaten. Mooi! Hoor ik wel als ik thuis ben: Duke Nukem Forever:Balls of Steel is binnen gekomen en ligt voor mij klaar bij GameShop Twente. Lo' and behold!

Lees verder »

Het is zo stil in mij...

Door Bubbles op dinsdag 29 maart 2011 20:43 - Reacties (9)
Categorie: Random meuk, Views: 3.913

... ik heb nergens woorden voor. Het is zo stil in mij, en de wereld draait maar door. Het is zo stil in mij.... Zo stil dat ik drie maanden lang geen idee had wat ik hier moest melden aan mijn trouwe lezers. Zeker nog niet van de aardbodem verdwenen hoor, evenmin een desinteresse om hier wat te zeggen, maar gewoon even inspiratieloos. Het overkomt zelfs de besten, zo blijkt. ;)

Lees verder »