Epic Convention Time, pony-style

Door Bubbles op woensdag 19 april 2017 22:29 - Reacties (6)
Categorie: USA, Views: 2.152

Terwijl Tweakers.net berichtte over een Star Wars-con, was ik aanwezig op een andere conventie in de V.S.: BABSCon, een bronyconventie. /3

Lees verder »

Prima weer in SanFran

Door Bubbles op vrijdag 14 april 2017 08:59 - Reacties (4)
Categorie: USA, Views: 2.074

En zo waren we alweer een stel dagen verder tijdens mijn vakantie in San Francisco. Ik heb hier lekker m'n rust gepakt en op m'n gemak wat dingetjes bekeken. De weergoden maakten het verblijf ook zeer dragelijk; de laatste paar dagen hadden veel zon, wat bewolken en slechts nu en dan een buitje, maar verder met prima temperaturen dat je overdag in de zon lekker met t-shirtje kon rondlopen zonder het koud te hebben. Meer van dat graag!

Lees verder »

De eerste merch is gekocht

Door Bubbles op dinsdag 11 april 2017 02:13 - Reacties (13)
Categorie: USA, Views: 5.672

Right. Dit weekend ben ik naar de andere gitarist van m'n band gegaan. Die is een jaar terug geŽmigreerd naar de VS (z'n vrouw komt er vandaan en wilde na ~9 jaar in Nederland te hebben gewoond toch weer terug). Die woont nu in Chico, wat slechts 3 en een half uur rijden van San Francisco is. Het zou stom zijn geweest om niet met hem af te spreken, dus na zaterdagochtend een auto bij de verhuurtoko om de hoek te hebben opgepikt, ben ik die kant op gereden.

Lees verder »

Welcome to Trump-land

Door Bubbles op zaterdag 8 april 2017 04:14 - Reacties (7)
Categorie: USA, Views: 4.070

Het is vandaag voor mij een hele lange dag aan het worden. Kan je misschien wel denken: de dag is strikt genomen net 4 uur onderweg. En dat klopt ook. Als je in West-Europa zit. Maar zoals de titel en de categorie van deze post wellicht al doen vermoeden, zit ik daar nu niet.

Lees verder »