Als het even niet meezit

FunnyJunk vs. TheOatmeal - het Streisand Effect op volle toeren

Door Bubbles op woensdag 20 juni 2012 17:15 - Reacties (6)
CategorieŽn: Random meuk, Rants, Views: 3.263

Noot vooraf: Het is lange lap tekst, maar klik toch ook maar de linkjes aan voor nog meer diepgang en een lading humor.

Previously, on the internet...
Er was eens een webcomic, TheOatmeal, die al een aantal jaartjes lang awesome webcomics maakt (jaja, smaken verschillen). En er was eens een humoraggregaat, FunnyJunk, die, net als bijvoorbeeld een 9gag, plaatjes host die worden geupload door gebruikers, er een stel banners omheen lardeert voor de fikse inkomsten (miljoenen unieke gebruikers per maand) en met de voeten op tafel rijk wordt.

Lees verder »

Langdurig onopgelost ongedierte

Door Bubbles op maandag 16 april 2012 10:17 - Reacties (10)
CategorieŽn: Programming, Rants, Views: 3.987

Je zou verwachten dat producten van Microsoft goed aansluiten met andere producten van Microsoft en dat die aansluiting naar producten van andere fabrikanten soms wat minder zal zijn. Zelfde toko: korte lijntjes, makkelijk overleg, code is beschikbaar. Dat hoeft niet dus. Nog eentje in de categorie: interessante programmeerproblemen die je tegenkomt op de werkvloer. Ditmaal gaat het om de ASP:Login control.

Lees verder »

Te laat

Door Bubbles op dinsdag 30 november 2010 12:48 - Reacties (28)
Categorie: Rants, Views: 6.414

Het is allemaal net weer te laat. Het weer gooit roet in het eten. Had ik allemaal leuke plannen, zijn ze net te laat. Uiteraard. Murphy is maar een vervelend ventje.

Lees verder »

Microsoft prutst weer eens

Door Bubbles op zondag 15 november 2009 14:26 - Reacties (23)
CategorieŽn: Programming, Rants, Views: 5.773

"What else is new?" zou je zeggen... Goed punt. Maar om toch niet helemaal flamerig over te komen of in $OS-fanboy-hokjes gepropt te worden: maak jij maar eens een besturingssysteem met zo'n brede hardware-ondersteuning en on top of that nog een shitload aan losse applicaties en ontwikkelomgevingen wat allemaal perfect werkt. Tuurlijk, sommige dingen kunnen beter of sneller worden doorgevoerd, maar andere OS-en zijn ook niet altijd rozengeur en maneschijn.

Lees verder »

alt+0169

Door Bubbles op zaterdag 15 augustus 2009 16:42 - Reacties (21)
Categorie: Rants, Views: 6.261

Het is een hot-topic, als we kijken naar de artikelen die daarover gaan op t.net: copyright, schending ervan, platenmaatschappijen, belangenorganisaties, p2p en rechtzaken. Honderd reacties op zo'n nieuwsitem is niet uitzonderlijk, sterker nog, het is eerder regel. Met een enkele uitschieter toen bekend werd gemaakt dat ThePirateBay op zwart zou gaan in Nederland: een record aantal van 855 reacties en bijna 100.000 views. Het zit ons kennelijk hoog.

Lees verder »